Våre tjenester

Vi tilbyr de beste prisene innen:

Innvendig Maling

Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass. Vi er grundige med forarbeid og beskyttelse av tilliggende flater, og har vår styrke i å se helheten i et malerprosjekt.

Utvendig Maling

Vi vet hva som er viktig i utvendige oppussingsprosjekter i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktig produkter for optimal kvalitet og varighet. Vi innfrir alltid kravene til kvalitet og miljø.

Sprøytemaling

Sprøytemaling er en teknikk hvor man bruker utstyr som sprayer malingen utover overflaten, med store fordeler. Det er først og fremst en effektiv måte å dekke store overflater på, og det gir et jevnt og delikat resultat.

Tapetsering

Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten. Våre dyktige håndverker har lang erfaring og vet hvordan jobben utføres på best mulig måte.

Gulvlegging

Vi har lang erfaring med alle typer gulv, og kan bistå med kompetanse og rådgivning i valg av materialer såvel som selve arbeidet.  Vi samarbeider med gode og leveringsdyktige leverandører.

Fasaderehabilitering

Uansett hvilket behov du har for fasaderehabilitering, om det er en enkelt fasade eller flere fasader så kan vi dekke ditt behov! Vi håndterer enhver fasadeoverflate med håndverksmessig kyndighet.

Byggledelse

Ved byggeledelse representerer vi som byggeleder byggherren. Vi blir byggherrens representant på byggeplassen. Det vil si at vi har ansvar for oppfølging av prosjektet.  Vi sørger for at byggearbeidet utføres i henhold til de forutsetninger som er satt for prosjektet.

Møbler

Våre møbelsnekkere kan hjelpe deg med tegning, design og montering av dine nye møbler. Om det er bord og stoler til ditt kjøkken, eller en ny kommode eller hylle til stuen.

Rørlegger

Vi utfører tjenester innen installasjon, vedlikehold og reparasjon av vann-, varme-, og sanitæranlegg i bolighus og andre bygninger. Vi tilbyr gratis befaring og prosjektering.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring bør gjøres to ganger i året. Dette innebærer en komplett rengjøring av alt, vegger, tak, gulv, persienner, interiør og vinduer.

Snekkertjenester

Våre tjenester spenner seg fra oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg til oppføring av nybygg, tilbygg, og gulvlegging og vindusskift.

Mur, flis og betong

Vi  stiller med kunnskap om alt innen mur, flis og betong, og  finner alltid gode løsninger på alle utfordringer vi kommer over.